Vapaakauppa-vääntö 2: Ympäristö ja ruoka

19.9.2017 klo 17

Vapaakauppa-väännössä keskustelun aiheena ovat vapaakauppa, ympäristö ja ruoka. Tervetuloa keskustelemaan mm. kansanedustaja Satu Hassin ja MTK:n Seppo Kallion kanssa the Pullman Barin kabinettiin Helsingin rautatieasemalle tiistaina 19.9. klo 17-18.15!

Tilaisuudessa tarkastellaan paneelikeskustelun muodossa vapaakaupan vaikutuksia ympäristöön ja luonnonvaroihin sekä ruokaturvaan ja maatalouteen Euroopassa. Keskusteluun nostetaan esimerkiksi EU:n ja Kanadan välisen kauppasopimus CETA:n mahdollisuudet maatalouden ja elintarvikkeiden viennin näkökulmasta sekä pohditaan, miten vapaakauppasopimukset näyttäytyvät suhteessa EU:n ympäristöpolitiikkaan ja ilmastonmuutoksen torjuntaa.

Vapaakauppa-vääntö 2 järjestetään ravintola The Pullman Barin kabinettitiloissa Helsingin rautatieasemalla tiistaina 19.9. klo 17-18.15. Tervetuloa! (Muutokset mahdollisia.)

Panelisteiksi vääntöön saapuvat Vihreiden kansanedustaja, ympäristövaliokunnan puheenjohtaja Satu Hassi sekä Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK:n Kansainvälisten ja EU-asioiden johtaja Seppo Kallio. Lisää panelisteja julkistetaan pian.
 

Eurooppalaisen Suomen ja Eurooppalaisen Pääkaupunkiseudun järjestämät Vapaakauppa-väännöt ovat sarja rennossa afterwork-hengessä käytyjä keskusteluiltoja, joissa käsitellään vapaakaupan mahdollisuuksia ja haasteita Euroopalle vapaakauppakysymyksiä tuntevien poliitikkojen, asiantuntijoiden ja muiden vaikuttajien paneelikeskustelussa.

Vapaakauppa-vääntö 2 Facebookissa