Yhdistyksen syyskokous 26.11.2020

16.10.2020

Pävitetty ilmoittautumistiedot ja osallistumisohjeet.

Eurooppalainen Pääkaupunkiseutu ry:n syyskokous järjestetään etäyhteydellä torstaina 26.11.2020 klo 18 alkaen. Kokoukseen etäosallistumisen mahdollistava linkki päivitetään tälle sivulle lähempänä kokousta ja se lähetetään kaikille ennakkoon ilmoittautuneille sähköpostitse.

Pyydämme jäseniä ilmoittautumaan sunnuntaihin 22.11.2020 mennessä Juho Mölsälle, juho.molsa@helsinki.fi. Esityslistalla ovat syyskokouksen sääntömääräiset asiat. Ilmoittautuneet saavat tarkemman esityslistan ja liiteasiakirjat sisältävän linkin.

Tervetuloa!
Eurooppalaisen Pääkaupunkiseutu ry:n hallitus

 

Ohjeet etäkokoukseen osallistumiseksi.

Kokoukseen voi osallistua etäyhteydellä oheisen linkin kautta. Käytämme etäyhteyden toteuttamisessa Zoom-palvelua. Valitsemalla linkin takaa ilmestyvällä Zoom-sivulla näytön alareunasta ”join from your browser” on mahdollista käyttää Zoomin selainversiota, jolloin Zoomia ei tarvitse erikseen ladata koneelle. Mikäli haluat käyttää Zoomin mobiilisovellusta, tarvitset kokouksen ID:n ja Passcode:n, jotka saat lähettämällä sähköpostia Juho Mölsälle, juho.molsa@helsinki.fi.

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/92684546729?pwd=aVJHbDF2VE9WOTBLeWh6eUJBKzBPQT09
 

Vaihtoehtoisesti Zoom-kokoukseen on mahdollista osallistua myös soittamalla puhelimitse. Pyydäthän tähän ohjeet Juho Mölsältä, juho.molsa@helsinki.fi.