Yhdistyksen kevätkokous pidetään 23.3.2021

4.3.2021

Päivitetty 22.3. Lisätty Zoom-osallistumisohjeet.

Eurooppalainen Pääkaupunkiseutu ry:n kevätkokous järjestetään etäyhteydellä tiistaina 23.3.2021 klo 18 alkaen. Kokoukseen etäosallistumisen mahdollistava linkki päivitetään yhdistyksen nettisivuilla olevaan kutsuun lähempänä kokousta ja se lähetetään kaikille ennakkoon ilmoittautuneille sähköpostitse.

Pyydämme jäseniä ilmoittautumaan sunnuntaihin 21.3.2021 mennessä Juho Mölsälle, juho.molsa@helsinki.fi. Esityslistalla ovat kevätkokouksen sääntömääräiset asiat. Ilmoittautuneet saavat tarkemman esityslistan ja liiteasiakirjat sisältävän linkin. Osallistumisohjeet päivitettään myös tähän uutiseen lähempänä kokousajankohtaa.

Tervetuloa!

Eurooppalaisen Pääkaupunkiseutu ry:n hallitus

 

Ohjeet etäkokoukseen osallistumiseksi.

Kokoukseen voi osallistua etäyhteydellä oheisen linkin kautta. Käytämme etäyhteyden toteuttamisessa Zoom-palvelua. Valitsemalla linkin takaa ilmestyvällä Zoom-sivulla näytön alareunasta ”join from your browser” on mahdollista käyttää Zoomin selainversiota, jolloin Zoomia ei tarvitse erikseen ladata koneelle. Mikäli haluat käyttää Zoomin mobiilisovellusta, tarvitset kokouksen ID:n ja Passcode:n, jotka saat lähettämällä sähköpostia Juho Mölsälle, juho.molsa@helsinki.fi.

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/95941548918?pwd=ZElLMmNYNGZQRHJZcFJ5d3E4VEFoZz09

 

Vaihtoehtoisesti Zoom-kokoukseen on mahdollista osallistua myös soittamalla puhelimitse. Pyydäthän tähän ohjeet Juho Mölsältä, juho.molsa@helsinki.fi.