Yhdistyksen kevätkokous pidetään 29.3.2022

15.3.2022

Päivitetty kokousohjeet tämän kutsun perään

Eurooppalainen Pääkaupunkiseutu ry:n kevätkokous järjestetään hybriditoteutuksella tiistaina 29.3.2022 klo 18.30 alkaen. Esityslistalla ovat kevätkokouksen sääntömääräiset asiat.

  1. kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä osanottajien toteaminen;
  2. kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden (2) pöytäkirjantarkastajan ja kahden (2) ääntenlaskijan valinta;
  3. työjärjestyksen hyväksyminen;
  4. hallituksen laatima kertomus yhdistyksen toiminnasta päättyneeltä toimintakaudelta;
  5. tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto sekä tilinpäätöksen vahvistaminen;
  6. vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille;
  7. ajankohtainen tilanne ja sen johdosta mahdollisesti annettavat kannanotot tai muutoin tehtävät päätökset sekä
  8. hallituksen ja jäsenten esittämät muut asiat.

Kokoukseen etäosallistumisen mahdollistava linkki päivitetään yhdistyksen nettisivuilla olevaan kutsuun lähempänä kokousta ja se lähetetään kaikille ennakkoon ilmoittautuneille sähköpostitse.

Fyysisenä kokouspaikkana toimii Eteläranta 10. Tarkemmat ohjeet sisäänpääsystä lähetetään ennakkoon ilmoittautuneille ja ne päivitetään myös tähän kutsuun lähempänä kokousta. Kokouspäivänä apua saa numerosta 045 647 2033.

Pyydämme jäseniä ilmoittautumaan perjantaihin 25.3.2022 mennessä Juho Mölsälle, juho.molsa@helsinki.fi. Ilmoittautuneet saavat tarkemman esityslistan ja liiteasiakirjat sisältävän linkin. Osallistumisohjeet päivitetään myös tähän uutiseen lähempänä kokousajankohtaa.

Tervetuloa!

Eurooppalainen Pääkaupunkiseutu ry:n hallitus

 

Osallistumisohjeet

Kokousmateriaalit ovat saatavissa oheisen Google Drive -linkin takaa (täydentyy): 

https://drive.google.com/drive/folders/1GAjnCyWmjfizULJjAUQycDto88VJb-jt?usp=sharing

Paikan päälle tulevia pyydetään soittamaan numeroon 0456472033, kun saavutte Eteläranta 10 pääovelle. Tulemme hakemaan teidät ovelta. Tästä syystä toivoisimme mahdollisuuksien mukaan osallistujia saapumaan noin klo 18.25. 

Kokoukseen voi osallistua etäyhteydellä oheisen linkin kautta. Käytämme etäyhteyden toteuttamisessa Zoom-palvelua. Valitsemalla linkin takaa ilmestyvältä Zoom-sivulta ”join from your browser” on mahdollista käyttää Zoomin selainversiota, jolloin Zoomia ei tarvitse erikseen ladata koneelle. Mikäli haluat käyttää Zoomin mobiilisovellusta, tarvitset alta ID:n ja Passcode:n, jotka saat olemalla yhteydessä Juho Mölsään, sähköpostilla/puhelimitse.

Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/87986836510?pwd=MHFYblR6ZnF6WlF4T2U1eTZCeEpvQT09

Vaihtoehtoisesti Zoom-kokoukseen on mahdollista osallistua myös soittamalla ja toimimalla puhelussa annettujen ohjeiden mukaan. Lisätiedot saat Juho Mölsältä.